de Woon Architect

Adviezen van een expert

Hip idee: een schoolkluisje in huis

ergo24Persoonlijk vind ik het een bijzonder leuk idee om een ouderwets schoolkluisje in huis te halen – en ik hoop jou ertoe te inspireren ook dit soort ideeën te ontwikkelen voor jezelf. Vele bijvoorbeeld industriële toepassingen namelijk, zijn ook in particulier opzicht zeer goed te gebruiken. Zo maak je je eigen huis een stuk persoonlijker en meer eígen. En dat is wat we denk ik uiteindelijk allemaal wel willen, nietwaar?

Spectaculaire inrichting

In mijn eigen huis heb ik in de garderobe ook gekozen voor een schoolkluisje en in plaats van te kiezen voor een gerecycled exemplaar dat ik op het internet wel voorbij zag komen – volledig vervaald en met krassen erin – heb ik mijzelf een spiksplinternieuw exemplaar cadeau gedaan. Deze heb ik gekocht via de website van Ergoquip, een bedrijf dat ik vanwege mijn dagelijkse werkzaamheden al eerder ben tegengekomen en waar ik altijd vruchtbaar mee heb samengewerkt. Het bedrijf al te kennen deed me erop vertrouwen de beste materialen voor het beoogde doel aan te kunnen schaffen en het bleek inderdaad een zeer nuttige aanschaf en daarmee goede inschatting.

ergo27

In mijn hoedanigheid als architect heb ik al wel vaker te maken gehad met het bedrijf Ergoquip. Voor de inrichting van kantoren en scholen hebben zij werkelijk van alles in huis wat de gemiddelde facilitaire dienst zeer jaloers zou maken. Je vindt er dus verschillende soorten stoelen, die je met staffelkorting kunt verkrijgen, en allerlei andere zaken voor een handige en daarnaast mooie magazijn- of kantoorinrichting.  Dit soort kluisjes is volledig veilig en het ziet er bovendien spectaculair uit!

ergo25