de Woon Architect

Adviezen van een expert

Waar moet u gaan kijken voor het aanvragen van een energielabel?

Tegenwoordig is het zo dat als je je huis wilt verkopen, dat je huis voorzien moet zijn van een geldig energielabel. Dat is overigens niet een label wat je er zelf aan mag hangen maar dat moet door experts worden vastgesteld. Wij staan op het punt om onze woning te verkopen. Nu is het de eerste keer dat wij een woning gaan verkopen en hebben dus nog geen energielabel voor onze woning. Voordat je de woning daadwerkelijk in de verkoop kan doen moet er dus een energielabel zijn. Zou echt niet weten hoe ik dit moet gaan organiseren. Ben op het internet gaan zoeken naar “aanvragen energielabel”, Dacht dat er weinig aanbieders zouden zijn die dit voor je kunnen regelen maar dat bleek toch anders te zijn. Moest dus ook nog eens kritisch gaan kijken wat betreft het aanvragen van een energielabel. Na het nodige zoekwerk en de noodzakelijke informatie vergaring over het aanvragen van een energielabel, kwam ik uit op de site aanvragen-energielabel.nl. Deze site komt op mij betrouwbaar over en de informatie die de site geeft aangaande het aanvragen van een energielabel is gedegen en concreet. Heb contact gehad om na te gaan hoe ik het aanvragen van een energielabel voor onze woning moet regelen. Uiteindelijk heb ik alle antwoorden gekregen. Heb aangegeven dat ik die avond met mijn partner zou bespreken wat ik allemaal te weten was gekomen over het aanvragen van een energielabel. Zowel mijn partner als ik konden ons vinden in de werkwijze van deze site en ik heb ze dan de volgende dag laten weten dat we graag tot een afspraak met hen wilden komen voor het aanvragen van energielabel. De afspraak was zo geregeld en deze staat gepland voor volgende week. Wanneer deze afspraak is geweest en het energielabel is opgesteld, kunnen we de makelaar weer benaderen die voor ons de woning in de verkoop gaat zal gaan doen. Onze woning heeft de inspectie voor het energielabel glansrijk doorstaan. Door de goede dienstverlening van deze site hebben wij de waarde van onze woning kunnen verhogen door het positieve energielabel die de woning nu heeft.

Dit is de site waar u zijn moet voor het aanvragen van een energielabel voor woning

Bij de verkoop van een woning is het verplicht dat de woning van een energielabel is voorzien. Deze inspectie moet officieel zijn en door een bevoegd inspecteur worden uitgevoerd. Daarom ben ik blij dat ik deze site vond. Zij hebben onze woning van een positief energielabel kunnen voorzien. Zonder deze site zouden wij onze woning nog niet kunnen verkopen.

Ook kosten besparen?

Dankzij de site aanvragen-energielabel.nl, hebben wij een positief energielabel voor onze woning gekregen en hiermee is de verkoopwaarde van de woning gestegen. Wij zijn zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een prima dienst verlenen waar u veel aan zult hebben
  • Zij ons goed advies hebben gegeven.
  • Zij een nette prijs rekenen voor de dienst die zij leveren.

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u een energielabel kan organiseren? Dan is dit een site die u zeker bekeken moet hebben.