de Woon Architect

Adviezen van een expert

Verbeter je grill ervaring met de Flip Grid

Flip Grid

Ontdek hoe het innovatieve Flip Grid rooster jouw barbecue-ervaring kan transformeren. Speciaal ontworpen voor kamado’s, biedt dit grillrooster de flexibiliteit om te spelen met diverse kooktechnieken, gerechten gelijkmatig te garen en tegelijkertijd de ruimte op een efficiënte wijze te benutten. Het gebruik van de Flip Grid zorgt ervoor dat jouw buiten kook ervaringen een nieuwe dimensie krijgen en dat jouw vaardigheden naar een hoger niveau worden gebracht.

Innovatieve ontwerpfuncties voor perfecte resultaten

Het roterende ontwerp van de Flip Grid maakt het mogelijk om uiteenlopende gerechten tegelijk te bereiden op verschillende hoogten. Of het nu gaat om steaks die je dicht bij het vuur wilt hebben voor een perfecte korst of groenten die je liever op een koeler niveau langzaam wilt laten garen, met de Flip Grid kan je alle kanten op. Afgezien van zijn sterke constructie, die zorgt voor langdurige duurzaamheid, is het rooster zo ontworpen dat het compatibel is met verschillende kamado-modellen.

Flip Grid

Gemakkelijke hantering voor maximaal grill plezier

De handige handvatten van de Flip Grid maken het verstelproces zeer eenvoudig. Je kunt het rooster veilig aanpassen en draaien, zelfs als het heet is, waardoor je de controle over de hitte zones behoudt en zonder risico op brandwonden. Reinigen is al net zo makkelijk: met een borstel en wat sop is de Flip Grid zo weer in staat voor een nieuwe grille sessie.

De Flip Grid is een waardevolle aanwinst voor zowel beginners als ervaren grillmeesters. Het biedt de mogelijkheid om met precisie te koken – of je nu een intieme maaltijd bereidt voor twee personen of een uitbundige feestmaaltijd voor een grotere groep. Onthoud dat met het juiste instrument je al halverwege de succesvolle uitvoering van je taak bent. Door de keuze voor de Flip Grid verbreed je je scala aan grillmethodes, waarmee je iedere barbecue sessie tot een smaakvolle triomf kan omtoveren.