de Woon Architect

Adviezen van een expert

Vind de perfecte taxus heg voor in je tuin bij taxusbestellen.nl!

Een prachtige, onderhoudsvriendelijke en wintergroene haag in je tuin? Dan is een taxushaag wellicht de perfecte oplossing voor jou! Taxusheggen, ook wel bekend als venijnboomhagen, zijn al jarenlang populair in Nederland en met goede reden.

Wat is een taxushaag precies?

Een taxushaag bestaat uit struiken van de Taxus baccata, een conifeer die oorspronkelijk voorkomt in Europa. Deze haagplanten zijn wintergroen, wat betekent dat ze het hele jaar door hun mooie groene kleur behouden. Taxusheggen groeien relatief langzaam, zo’n 15 tot 25 centimeter per jaar, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovendien zijn ze goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen ze wel honderden jaren oud worden.

De voordelen van een taxushaag in je tuin

Taxushagen bieden een scala aan voordelen voor jouw tuin:

 • Privacy en beschutting: Een taxushaag kan tot wel 3 meter hoog worden, waardoor je jezelf effectief kunt afschermen van nieuwsgierige blikken en wind.
 • Geluiddemping: De dichte bladeren van de taxus helpen om geluid te absorberen, waardoor je minder last hebt van straatlawaai of geluidsoverlast van buren.
 • Sierwaarde: Taxusheggen hebben een klassieke en elegante uitstraling die perfect past bij vrijwel elke tuinstijl.
 • Onderhoudsvriendelijk: Taxusheggen hoeven slechts één à twee keer per jaar gesnoeid te worden.
 • Luchtzuiverend: Taxus draagt bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit door stofdeeltjes en andere luchtverontreinigende stoffen te filteren.
 • Waardeverhogend: Een goed onderhouden taxushaag kan de waarde van je woning verhogen.

Waarom kiezen voor taxusbestellen.nl?

taxusbestellen.nl is dé specialist op het gebied van taxushagen. Zij bieden een ruim assortiment van hoogwaardige taxusplanten in verschillende formaten, zodat je altijd de perfecte haagplanten voor jouw tuin kunt vinden. Naast losse planten, biedt taxusbestellen.nl ook kant-en-klare haagpakketten waarmee je direct aan de slag kunt.

 • Hier zijn enkele redenen waarom je voor taxusbestellen.nl zou moeten kiezen:
 • Uitstekende kwaliteit: De taxusplanten van taxusbestellen.nl worden zorgvuldig gekweekt en gecontroleerd op ziekten en plagen.
 • Scherpe prijzen: Je profiteert bij taxusbestellen.nl van scherpe prijzen, zodat je een prachtige taxushaag kunt aanleggen zonder te diep in je buidel te hoeven tasten.
 • Snelle levering: Jouw bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuisbezorgd, zodat je snel kunt beginnen met het aanleggen van jouw nieuwe taxushaag.
 • Deskundig advies: Heb je vragen over taxushagen of ben je op zoek naar advies over het aanleggen of onderhouden van je haag? Dan helpen de deskundige medewerkers van taxusbestellen.nl je graag verder. Zij kunnen je voorzien van waardevolle tips en adviezen, zodat je verzekerd bent van een gezonde en mooie taxushaag.

Creëer jouw droomtuin met een taxushaag van taxusbestellen.nl

Ben je overtuigd van de voordelen van een taxushaag? Bestel dan vandaag nog je taxusplanten bij taxusbestellen.nl en creëer een plek van privacy, rust en elegantie in jouw tuin. Met de uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, deskundige service en ruime keuze van taxusbestellen.nl weet je zeker dat je een goede keuze maakt.