de Woon Architect

Adviezen van een expert

Van Besouw Metaal speeltoestellen Brabant: voor ouders en kinderen

Van Besouw Metaal is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van speeltoestellen Brabant. Zo zijn er al vele speeltoestellen van Van Besouw Metaal juichend ontvangen door kinderen in heel Nederland en hebben er in de dertig jaar dat men actief is, al vele kinderen op de speeltoestellen van Van Besouw Metaal gespeeld. Meer over de speeltoestellen van Van Besouw Metaal, lees je op deze pagina.

03.03-400x300

De speeltoestellen van Van Besouw Metaal

Van Besouw Metaal heeft een groot aanbod met diverse speeltoestellen Brabant. Zo vind je in een speeltuin speeltoestellen van Van Besouw Metaal in de vorm van glijgoten en glijbanen, looptonnen, loopschijven, wippen, draaimolens, tuimelaars, draaitoestellen, schommels, groep schommels, sport- en speltoestellen, tafels, stoelen en krukken, statische toestellen en kabelbanen. Van Besouw Metaal maakt dus niet alleen glijbanen en schommels, maar kan in feite een hele speeltuin vullen met kwalitatief hoogwaardige, veilige en leuke speeltoestellen.

 

co2-footprint-site

Voordelen voor kinderen en voor ouders

Dat kinderen centraal staan bij het ontwikkelen van speeltoestellen, is duidelijk. Echter, niet alleen kinderen profiteren van de voordelen van de speeltoestellen van Van Besouw Metaal, want ook ouders kunnen hiervan profiteren. Dit komt omdat kinderen tijdens het onschuldige klimmen, schommelen en ravotten niet alleen plezier maken, maar ook spelenderwijs leren door hun motoriek, sociale omgang en lichamelijke fitheid verder te ontwikkelen. De speeltoestellen van Van Besouw Metaal zijn dus niet alleen een genot voor kinderen, maar ook voor de ouders van de kinderen.

07.25-400x300