de Woon Architect

Adviezen van een expert

Tip: stijlvol tuinmeubel

Wederom een artikel van mijn hand over een bankstel, ditmaal het tuinmeubel met de zeer toepasselijke naam ‘Lente’. Voor aankomende lente heb ik dit meubel dan ook aangeschaft en ik kijk er al echt naar uit om erop te kunnen loungen. Zodra de eerste zonnestralen zich in maart aandoen, ben ik van plan de zonuren te spenderen in de achtertuin – niets meer welkom dan de ontluikende lente.

Aanwinst voor de achtertuin

Dit loungemeubel heeft, zoals duidelijk te zien op bijgevoegde foto’s, een frame van acaciahout. Het karakter hiervan is, zoals ik het heb ervaren, zeer stevig maar tegelijkertijd is de vormgeving subtiel, vrij rank en open gehouden. Het frame is lichtgewicht en bovendien is dit een zeer duurzame houtsoort en daarom bijzonder handig om seizoen na seizoen buiten te hebben staan. Het hout geeft een warme sfeer aan het toch al zeer stijlvolle tuinmeubel. Ik vind het een heel chique uitstraling hebben en het sierlijke van het meubel past goed in mijn tuin. Bovendien, en niet geheel onbelangrijk, zit de bank heerlijk. De kussens bieden een echt comfort en is dus goed voor dagen- en avondenlang plezierig zitten op de bank. Het moge gezegd dat de bank een echte aanwinst is voor mijn achtertuin!

Voordeel is dat je dit meubel gewoon online kunt kopen en dat je daar ook nog eens een fikse korting op ontvangt. Momenteel staat het bedrag van de korting op € 250,00, hetgeen mij overtuigde in de keuze voor deze bank. Er is zelfs nog een goedkopere versie bovendien, een die een variant op deze bank betreft, genaamd ‘Forza’. Deze is kleiner in omvang, zie op onderstaande foto, maar ook in budget. Hierbij worden niet alleen een hocker maar ook een extra tafel geleverd en bestaat uit in totaal vijf delen. Ook zeker een aanrader!