de Woon Architect

Adviezen van een expert

Super tevreden over mijn nieuwe douchebak van Sanispecials

sanispecials

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. We wilde de woning graag een modernere uitstraling geven. Daarom gingen ook onder andere op het internet op zoek naar een nieuwe douchebak om een bedrijf bij ons in de buurt het vinden dat een mooie en voordelige douchebak aanbiedt. 

24/5 bereikbaar en een snelle levering 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat een mooie en voordelige douchebak aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat douchebakken aanbieden. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Sanispecials ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloten we om een kijkje in het assortiment te nemen. 

toilet

Zeer tevreden met onze nieuwe douchebak

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel sanitair producten. Nadat we een aantal douchebakken met elkaar hadden vergeleken besloten we om over het gaan tot na aankoop. Onze aankoop werd erg snel geleverd en geeft onze badkamer een erg mooie en moderner uitstraling Daarom zijn wij net als alle voorgaande klanten van Sanispecials erg tevreden.