de Woon Architect

Adviezen van een expert

Muurstickers Plak Het Zelf zijn echt super gaaf voor kinderen!

 

 

 

Muurstickers Plak Het Zelf is het onderwerp van vandaag! Alweer zeven jaar ben ik vader. Op zevenjarige leeftijd begint mijn zoon al flinke babbels te krijgen. Onlangs vertelde hij dat mijn zoon een stoerdere kamer wilde hebben. Hij hier enigszins dan ook wel gelijk in, want zijn kamer kon zeker een opknapbeurt gebruiken. Als vader zijnde doe je natuurlijk alles voor je zoon en dat deed ik dus ook. Ik nam de kamer onder me hoe en begon met het opknappen, van mijn zoons kamer. De kamer was opgeknapt ik had van alles aangeschaft voor mijn zoon, een nieuwe televisie, een nieuw tapijt, een nieuw bed, en ik had zijn muren opnieuw geschilderd. Een week later vond ik de muur in zijn kamer nog erg saai. Aangezien mijn zoon groot fan is van Ajax besloot ik om een Ajax muursticker voor hem aan te gaan schaffen. Muurstickers bij Plak het Zelf zijn namelijk van uitstekende kwaliteit! Ik zelf heb namelijk ook zo’n muursticker, maar dan in mijn eigen kamer!

Mijn zoon is er blij mee!

Binnen enkele dagen werd de Ajax muursticker al aan huis geleverd. Ik plaatste hem meteen en mijn zoon vond hem super gaaf. Eindelijk was zijn kamer af en het eindresultaat was geweldig. Mijn zoon was erg blij met zijn nieuwe kamer en dat liet hij duidelijk merken. Natuurlijk is mijn doel bereikt mijn zoon is blij, en dat maakt mij natuurlijk gelukkig!