de Woon Architect

Adviezen van een expert

Moeten uw spullen naar een opslagruimte in Ridderkerk?

Ik woonde een tijdje samen met een vriendin van mij, alleen het gaat niet zo goed tussen ons. Dus we hebben besloten dat ik uit huis ga en iets anders ga zoeken, iets kleiner en meer betaalbaar. Ik wil ook graag een nieuwe start maken in een nieuwe stad en omgeving en werk. Ik kijk nu al 2 weken naar een huurhuis in Ridderkerk en ik heb er eindelijk een kunnen huren en ik heb gister mijn contract getekend dus ik ben erg enthousiast. Alleen het enigste probleem is dat ik nu al weet dat niet al mijn spullen gaan passen in mijn nieuwe huis, ik kan ze ook niet in mijn oude huis laten staan dus dat betekent dat ik opslagruimte in Ridderkerk moet gaan huren tijdelijk. Ik heb gezien dat dit via easybox.nl gaat, besloot even iets beter te gaan lezen over hoe en wat. Ik zag meteen dat ze verschillende soorten opslagruimtes hebben, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL en ook veel vestigingen in Nederland dus ik kan gelukkig opslagruimte in Ridderkerk huren. Wanneer u op de vestiging klikt waar u opslag wilt huren dus opslagruimte Ridderkerk voor mij kunt u gelijk uw naam, e-mail, keuze box en vestiging kiezen om direct een prijs te weten. Ik heb gekozen voor de opslagruimte XS, hier passen 45 verhuisdozen in. Ik wil mijn spullen ook maar tijdelijk opslaan. ik heb ook niet al te veel ruimte nodig want zoveel dozen heb ik ook weer niet. Als ik opslagruimte in Ridderkerk ga huren in maat XS betekent het dat ik aan een of twee vierkante meter heb om dozen te plaatsen. Ook als ik besluit om opslagruimte in Ridderkerk te huren hebben mijn spullen 24-uurs bewaking en ik een goed slot kan kopen met een code die speciaal voor mij gemaakt is. Als ik mijn opslagruimte in Ridderkerk zou willen opzeggen kan dat ook omdat ze een flexibele huurtermijn hebben van 14 dagen. Ook kan ik gebruik maken van een gratis transportwagen om mijn spullen te kunnen opslaan in de opslagruimte in Ridderkerk.

Hier kunt u een opslagruimte in Ridderkerk of andere plaatsen huren

De website is fijn om te gebruiken er wordt goed uitgelegd hoeveel dozen in de XXS, XS passen en hoeveel ruimte je krijgt. Uw spullen worden ook goed bewaakt want er is 24-uurs bewaking, u kunt uw spullen ook elke dag van de week opzoeken. Er wordt ook aangegeven dat u een opzegtermijn hebt van 14 dagen dus dat is ook fijn geregeld voor mensen die tijdelijk opslag willen huren

Als u uw spullen kwijt moet maar geen plek heeft

Ik heb nu eindelijk een oplossing voor mijn probleem dus ik raad de website aan omdat u:

  • U een opzegtermijn hebt van 14 dagen
  • U een opslagruimte kan huren na uw keuzen
  • U keuze heeft uit veel vestigingen

Heeft u een opslagruimte nodig omdat u geen plek meer heeft neem dan eens een kijkje op de website. U kunt hier zien welke ruimtes men beschikbaar heeft en u kunt hier ook gelijk een reservering maken.