de Woon Architect

Adviezen van een expert

Meer groen dankzij www.mypalmshop.nl

Tip: Meer planten dankzij www.mypalmshop.nl!

Kan jij ook zo genieten van prachtige planten in jouw woonkamer? Sterker nog, ik zou niet eens meer zonder willen zitten. Meerdere malen ben ik al aan het zoeken op het internet of dat ik toevallig een ander soort, welke ik nog niet ken, kan vinden. Afgelopen week was ik samen met een groep vrienden de stad ingedoken om een biertje in het café te drinken. Hier kwam al vrij snel te spraken dat zij een nieuwe webshop hadden gevonden. Bij My palm shop was het dan ook mogelijk om middels het internet planten voor een aantrekkelijke prijs te bestellen. Mijn gedachten draaide op dat moment overuren aangezien ik dit bedrijf nog niet eerder had gezien.

Direct bekeken

Bij thuiskomst ben ik dan ook meteen op het internet gaan zoeken naar dit bedrijf. Ik wilde niets liever dan hier nieuw groen vinden zodat ik het kan bestellen. Gelukkig ben ik deze webshop tegen gekomen en heb eens goed het assortiment bekeken. Vrijwel alle planten kende ik nog niet! Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om bij dit bedrijf een tal van groen te bestellen voor in huis. Je kan er ook voor kiezen om naar deze winkel toe te gaan en het daar te kopen. Al moet ik zeggen dat ik graag van het “makkelijke” hou. Voorlopig ben ik weer voorzien maar mocht ik meer nodig hebben, dan weet ik in ieder geval waar ik naartoe ga.