de Woon Architect

Adviezen van een expert

Later als ik een tuin heb

kleine-hottub

Ik woon nu nog wel thuis, maar als ik later een huis heb wil ik er eentje met een grote tuin! Mijn nummer 1 wens is het hebben van een hottub zodat ik lekker met mijn vriendinnen de hele zomer lekker kan badderen en feesten in een hottub. Er kan echt niks beter zijn dan lekker met de meiden een wijntje te drinken en te roddelen over van alle sne nog wat terwijl we met z’n allen kunnen chillen in perfect warm water. Dat klinkt toch echt perfect?

Warm in de winter

Het enige waar ik zelf over zou stressen is de hottub kachel want er zijn dus zoveel verschillende manieren om dat ding warm te houden, dat is niet normaal. Ik heb een hele google reis afgelegd en weet nogsteeds niet of ik nou wel of niet houtgestookt wil. De kachel is wel heel makkelijk want die kan je gewoon aanzetten en dan blijft je water de hele tijd perfect warm dus met de meiden is dat misschien wel het handigste, al is zelf stoken met hout wel een avontuurtje en dat kan ook romantisch zijn. Gewoon je vriend even shirtless hout laten hakken? Dat wil ik wel zien hoor.

Dromen tot het waar wordt

Maar voor nu kan ik nog wel even door dromen want ik ga eerst school moeten afmaken en nog even door moeten sparen voordat ik een huis met tuin kan betalen. Wanneer ik de hottub heb ga ik er echt nooit meer over ophouden, elk weekend een tuinfeest en doordeweeks gewoon lekker even spa dagje houden. Misschien is het ook wel een leuk idee om een buitenkeuken te hebben zodat de mannen kunnen barbecuen terwijl we met de meiden kunnen chillen in de hottub. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar de hottub komt er zeker!