de Woon Architect

Adviezen van een expert

Je woning goed beveiligen

Het is fijn als je woning een veilige plek is. Je kan hier zelf voor zorgen door een Alarmsysteem aan te schaffen. Doormiddel van een alarmsysteem kan je je woning namelijk nog beter beschermen tegen inbraak en diefstal. Hierdoor is je huis beter beschermt, maar het voelt ook meteen als een veiligere plek. Zowel als je thuis bent als wanneer je de deur achter je dicht doet om op vakantie te gaan. Je weet dan dat je huis goed wordt beveiligd. Wanneer je een alarmsysteem gaat kiezen is het belangrijk dat je een alarmsysteem kiest die gecertificeerd is. Wanneer je bij de gecertificeerde alarmsystemen kijkt kan je simpelweg geen foute keuze maken. Het alarmsysteem is dan in ieder geval gecertificeerd. 

Keuzes in alarmsysteem

Waar je wel een keuze in kan maken is de gebruiksvriendelijkheid en of je bijvoorbeeld ook camerabeveiliging wil hebben. Om te beginnen kan je vaak kiezen tussen een draadloos of een alarmsysteem met draden. Het voordeel van een draadloos systeem is dat het een stuk makkelijker te installeren is. Er hoeven namelijk geen kabels door je huis getrokken worden. Ook is dit fijn als je ooit verhuist en je alarmsysteem mee wil kunnen nemen. Dan kan het alarmsysteem gemakkelijk opnieuw geplaatst worden. Ook heb je veel keuze in wat voor reactie het alarmsysteem zal geven wanneer het iets detecteert. Wil je bijvoorbeeld dat de alarmcentrale wordt ingeschakeld, of wil je een hard alarm ter plaatse horen. Dit zijn verschillende keuzes die je kan maken of later kan instellen. 

Voldoende hulp

Een van de merken waar je veel keuze hebt tussen verschillende opties is bij Credex Alarm Systems. Zij staan ervoor dat je zelf een beveiligingssysteem thuis kan beheren in plaats van dit via een bepaald beveiligingsbedrijf te doen. Hierdoor blijf je zelf altijd flexibiel. Zij kunnen je helpen met een alarmsysteem op maat uit te zoeken. Ook helpen ze met de projectering, waar komt alles te hangen, wat zijn goede plekken en goede hoeken? Ook helpen ze met het onderhoudt, bij hen kan je dit vaak ook zelf doen zonder dat er dan extra kosten bij komen kijken. Wel kunnen ze natuurlijk altijd voor ondersteuning zorgen. Ook kan je er bij Credex Alarm Systems voor kiezen om je aan te sluiten op de meldkamer. Ze kunnen je hier goed over voorlichten zodat je vervolgens zelf een keuze hierin kan maken. Zo kan je er samen voor zorgen dat je woning een veilige plek is die goed wordt beveiligd zonder dat je direct aan een langdurig contract vast zit.