de Woon Architect

Adviezen van een expert

Je huis verkopen

Als je tegenwoordig je huis wil verkopen dan is dat een stukje makkelijker dan een aantal jaar geleden. We zijn net weer uit de crisis en de woningmarkt trekt redelijk aan. Ook zijn er veel mensen die er voor kiezen om zelf hun huis te verkopen, het kan een hoop schelen om het één en ander zelf te doen. De taxatie van uw woning moet ook op voorhand gebeuren. Zo weet u precies wat uw huis waard is. Hierbij kan ook ingeschat worden hoeveel het eventueel zou kosten om een woning te verbouwen, om het helemaal te maken zodat u het maximale voor de verkoop kunt krijgen. Dat is direct het punt waar een makelaar zichzelf kan terug verdienen.Wat-is-de-waarde-van-mijn-huis

Zelf verkopen?

Steeds meer mensen zorgen er zelf voor dat hun huis verkocht raakt maar is dat nou eigenlijk wel verstandig? Het is een goede markt tegenwoordig dus het is zeker niet onmogelijk. Maar in veel gevallen kan een makelaar u toch helpen om het maximale rendement te behalen. Neem vandaag nog een kijkje door op één van de links in dit artikel te kijken en u weet wat een makelaar allemaal voor u kan doen. Tips voor je huis verkopen kan je hier ook vinden.

De taxatie

Een ander punt is de taxatie. Voordat u het huis te koop zet wilt u natuurlijk alles weten. Wat is mijn huis waard? Is daarbij de belangrijkste vraag Neem daarom eens contact op met een taxateur die u naast een makelaar goed van dienst kan zijn.

Definitief uw huis verkocht

Als u met een makelaar in zee gaat dan heeft u veel meer zekerheid dat uw huis verkocht wordt. Daarnaast kan het een stuk sneller gaan. Een makelaar is gestimuleerd omdat hij ook pas betaald krijgt als uw huis verkocht raakt! Als u een kijkje op onze website neemt dan zult u overtuigd raken door het hoge slagingspercentage.