de Woon Architect

Adviezen van een expert

Een kijkje in de keuken: een granieten keukenblad

Vandaag een zeldzaam kijkje in de keuken, en wel heel letterlijk: op een kleine tour en aan de hand van enkele foto’s neem ik je mee in mijn eigen keuken. Als architect voelde ik alle ruimte om een prachtige keuken aan te (laten) leggen in mijn eigen huis – en ik heb er ook een geweldig resultaat voor teruggekregen! Laten we vooral eens inzoomen op het bijzondere granieten keukenblad dat mijn gehele keuken siert.

Bijzondere keuken met het graniet

Dit keukenblad van het prachtigste graniet heb ik besteld via een website, te weten Beter Graniet, waarop je digitaal al je wensen kunt doorgeven. Je hoeft er dus helemaal niet meer voor naar een fysieke winkel en dat scheelt tijd en moeite. Bovendien wordt het naar gelang je wensen heel secuur uitgevoerd door de organisatie. Kijk eens met me mee naar enkele van de goede foto’s die ik geschoten heb en die perfect verbeelden wat het voor je keuken doet zo’n granieten keukenblad te plaatsen.

24

Zie wat een chique en nette sfeer er automatisch door ontstaat en hoe goed het ook combineert met het hout van de kasten en framewerk. Een volgende foto nog, zodat je ook kunt zien wat de mogelijkheden nog meer kunnen zijn.

23

Ik heb namelijk verderop ook nog een extra kookeiland laten bouwen, in een werkblad van graniet dat een nét andere tint heeft dan voorgaande foto en daarmee mooi kleurt door het zonlicht dat er bijna constant op valt. Kijk vooral ook eens hoe ingenieus de gaspitten in het graniet zijn verweven.

22

Even ingezoomd op de wasbak, die tevens in het geheel is verwerkt. Hiermee ontstaat een prachtig geheel! Een tip dus, voor alle lezers die een bijzondere keuken willen!