de Woon Architect

Adviezen van een expert

Ben jij opzoek naar een windscherm?

xterior-logo

Afgelopen zaterdag was ik gezellig met wat vrienden bij mij thuis. Wij zaten de hele avond in de tuin. Alleen was er een klein probleem. Het was best koud terwijl het gewoon goed weer was. Dit kwam omdat de wind heel erg koud was. Het is best zonde om met een mooi weer binnen te blijven. Dus ik wilde iets zetten in mijn tuin dat de wind tegenhoud. Ik ben op internet gaan zoeken naar een windscherm.parasol-vrijhangend

Welke bedrijf kies jij

Nooit had ik geweten dat ik een windscherm zou kopen. Maar ik had het echt nodig, omdat ik vaak in de tuin zit. Mijn moeder vond het ook een goed idee, want zij had er ook vaak last van. Er waren vele bedrijven die een windscherm in hun assortiment hebben. Ik kon moeilijk kiezen waar ik een windscherm zou kunnen halen. Mijn moeder besloot een bedrijf te bellen genaamd Xterior.

terras-windscherm

Contact

Mijn moeder had ooit eerder gebeld met de klantenservice van Xterior voor een parasol in de tuin. Zij zijn een hele aardige bedrijf en helpen je goed met je keuze. Na een lange telefoongesprek adviseerde Xterior een afspraak te maken. Zij stelde voor om een dagje langs te komen bij ons thuis. Zij gaan eerst kijken naar de tuin. Vervolgens passen zij de windschermen aan ons tuin. Want de windschermen moeten wel correct geïnstalleerd worden. Na een kleine 3 werkdagen kwamen zij langs. Zij hebben toen zonder moeite binnen no-time de windschermen geïnstalleerd. Ik merkte degelijk verschil en ben er erg blij mee!