de Woon Architect

Adviezen van een expert

Woning ontruimen met behulp van Seniorenhulp

logoWanneer er een dierbare komt te overlijden heeft u een hoop te regelen. Een woning ontruimen is dan iets waar u op dat moment niet aan denkt, dit komt later van pas. Echter is het de bedoeling dat de woning leeg geruimd dient te worden zodat de nieuwe huurder zijn intrede kan maken. Dit is voor u een intensieve periode welke u moet doorstaan, wist u dat hier ook een bedrijf voor ingeschakeld kan worden? Seniorenhulp biedt u aan om deze zorg geheel in de handen van hun team te leggen. Hiermee wordt de woning geheel casco opgeleverd zodat u de woning kunt opheffen.

Het moment dat u bericht ontvangt dat de woning leeg geruimd moet worden zit u waarschijnlijk nog in een rouwproces. Met de huurbaas wordt er een datum besproken wanneer deze dag plaats zult vinden. Hier kunt u tevens voor kiezen om aanwezig te zijn of niet, ligt geheel in uw eigen hand. Natuurlijk is dit een periode welke u moet afsluiten maar dankzij Seniorenhulp wordt de zorg niet op uw schouders gelegd maar nemen hun het uit handen. Galerij4-goed-575x350

Snel geregeld

Nadat u contact neemt met Seniorenhulp wordt het mogelijk gemaakt om de woning zo snel mogelijk leeg te ruimen. Tevens dragen hun ook zorg voor de vloerbedekking, mits deze er ligt. Deze wordt zorgvuldig uit de woning gehaald zodat de betreffende woning ook echt casco is. Woning ontruimen is dan ook echt iets wat u gezamenlijk doet maar wat Seniorenhulp uitvoert.