de Woon Architect

Adviezen van een expert

Wat zijn de voordelen van thuiswerken met een zit sta bureau

Vaak is er op kantoor wel gedacht aan de gezondheid in de vorm van de juiste soorten bureaustoelen en speciale bureaus, zoals een zit sta bureau. Nu we allemaal thuis moeten werken is het aan te raden om ook in een bureau die in hoogte verstelbaar is te investeren. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn wat betreft thuiswerken met zo een bureau.

De juiste bureaustoel

Als je op kantoor werkt dan doe je vaak zittend werk, de juiste bureaustoel is dan ook geen overbodige luxe. Je moet immers uren achter elkaar in dezelfde soort houding kunnen zitten en ondanks dat productief kunnen blijven werken. Een goede bureaustoel is voor je houding erg belangrijk, maar zijn ook vaak aan de prijzige kant. Een goedkope oplossing om ervoor te zorgen dat je je toch in de juiste houding zit is een bureaukruk aan te schaffen. Doordat de kruk geen rugleuning heeft wordt je soort van in de juiste houding gedwongen te zitten. 

 Een goed bureau

Een goed bureau kan je thuiswerkplek maken of breken, hoe hard en hoe efficiënt jij kan werken heeft alles te maken met waar in huis jouw thuiswerkplek zich bevindt en hoe die eruit ziet. Een bureau die in de hoogte verstelbaar is, waar je dus zowel zittend als staand achter kan werken zie je steeds meer op de werkvloer. Maar wist je dat het ook loont om er thuis een aan te schaffen? Je zal zien dat de afwisseling tussen zittend en staand werken veel beter is voor je werkhouding en alle kantoor pijntjes zullen gaan afnemen. Een zit sta bureau brengt veel voordelen met zich mee, je zit namelijk in de juiste houding, waardoor je beter kan werken en je beter kan focussen. Door de afwisseling van zitten werken en staand werken werk je nog productiever. Bij thuiswerkwinkel zijn er diverse in hoogte verstelbare bureau voor je thuiswerkplek.