de Woon Architect

Adviezen van een expert

Tip: nieuw plafond!

nieuw plafond

plafondVandaag ga ik het hebben over het nieuwe plafond in mijn woning. Mijn vrouw en ik zijn pas geleden verhuisd naar een woonboerderij. We hebben nu een enorm huis maar er moet nog het nodige aan gebeuren. Het is allemaal erg oud en het is absoluut niet onze style. Daarom investeren we in dit huis en we hopen dat het er uiteindelijk prachtig uit komt te zien.

woning plafondWe wilden beginnen met het plafond in de woonkamer. Dit was helemaal af. Er kwamen soms zelfs stukken naar beneden en daarom zijn we opzoek gegaan naar hulp. We zochten naar een bedrijf dat top kwaliteit levert en dat is niet altijd even makkelijk te vinden. Het duurde dan ook lang voordat we uitkwamen op de website van Heering. Hier kwamen we op uit nadat we veel recensies gelezen hadden. Deze recensies waren allemaal erg positief. Op de website zagen we vervolgens veel leuke voorbeelden en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we contact opnamen met dit bedrijf. Eerst via de mail en later telefonisch.

Wat een verschil!nieuw plafond

De experts van dit bedrijf wilden ons maar al te graag helpen. Toen ze langskwamen om de woonkamer te bekijken kwamen ze dan ook al snel met hele leuke plannen. Een van deze plannen is het uiteindelijk geworden. Ze zijn drie dagen volop in het huis bezig geweest en het resultaat mag er absoluut zijn. We hebben nu precies wat we wilden hebben en dat is top!