de Woon Architect

Adviezen van een expert

Goede lichtkoepel kopen bij Bouw-handel, zeker weten!

Vandaag weer een nieuw bericht met een goede tip. De titel verklapt al een beetje waarover ik het ga hebben. Maar dat neemt niet weg dat het een goede tip is! Ik deel dit met u omdat ik zelf ook het gemak van een lichtkoepel heb ondervonden en het zo weer zou aanschaffen. Een lichtkoepel is een glas wat gemonteerd zit in het dak, het kan ook voorkomen in de muur maar dit is heel schaars. In de muur zitten meestal ramen. Verder kunt u een goede lichtkoepel kopen bij Bouw-handel, dit bedrijf verleent een goede service en hanteert lage prijzen voor de producten.

Meer licht

Door een lichtkoepel te laten monteren in het dak van het huis, komt er meer licht binnen in huis. Dat betekent dat u minder lampen aan hoeft te hebben overdag wat voor een stuk minder energiekosten zorgt. Dit laatste is ook nog eens zeer handig en multifunctioneel.

Zeker geen spijt

Spijt zal ik zeker niet hebben van de goedkope en energiebesparende oplossing. De omgang met klanten van de webshop bouw-handel is mij ook zeer goed bevallen. Daar komt bij dat de producten allemaal de volgende dag geleverd kunnen worden, op een paar uitzonderingen na. Deze uitzonderingen zijn ongeveer twee procent van het geheel dus bijna niks. Het is een bedrijf wat zijn waarde goed kent en genoeg verstand van zaken heeft. Mijn zoektocht naar de koepel was geen pretje en moeilijk te vinden maar een goede lichtkoepel kopen bij Bouw-handel zou ik zo weer doen.