de Woon Architect

Adviezen van een expert

Een kinderbed dat je kunt verstellen

kinderbed

Baby-DumpVoor veel ouders is het inrichten van de babykamer een spannende taak. De meeste weten van te voren al het geslacht van de baby zodat ze er een typische jongens of meisjes kamer van kunnen maken. Vaak is het kinderbed het allerbelangrijkste. Hier wordt dan ook altijd zorgvuldig naar gekeken en gezocht. Natuurlijk kun je vandaag de dag alles online kopen. Dus ook zo’n bedje, maar dit wil je natuurlijk wel goed. Het voordeel van online shoppen is dat je alles met elkaar kunt vergelijken. Echter heb ik een site gevonden voor jullie waarbij je dat niet hoeft te doen. Dus pak een pen en noteblok en schrijf je de volgende site op: baby-dump.nl.

kinderbed

Stiekem hoop ik dat jullie hier al eens van gehoord hebben, of beter nog al eens iets op besteld hebben. Deze site is erg gebruiksvriendelijk en het assortiment is echt zeer groot! Je kunt hier echt alles halen omtrent jouw kleine wonder. Niet alleen kamer accessoires maar ook verzorgingsproducten.

Maak jouw droomkamer compleett

Heb je alles al compleet, van kast tot aan een bankje? Maar je mist alleen nog het kinderbed? Dan moet je zeker even naar de site van Baby-Dump gaan. Hier vind je bedden in verschillende soorten en maten. Dit van strak, modern, trendy, klassiek, tijdloos, landelijk, romantisch, eigentijds, luxe. Diverse ontwerpen, stijlen, materialen en ideeën. De meeste afmetingen zijn 60 x 120cm. Dus het is ook gelijk een bed waar ze nog jaren mee kunnen doen.

baby bed

Verder is het goed om te weten dat de lattenbodem van het kinder- of babybedje in hoogte verstelbaar is. Zo kan het kindje veilig in bed gaan zitten en kan het er eenvoudig uitgehaald worden.

Meer verhalen