de Woon Architect

Adviezen van een expert

Wat maakt de huisstijl uit de jaren 30 uniek en tijdloos?

Veel mensen worden verliefd op de jaren 30 woning nieuwbouw. De bouwstijl van het huis uit 1930 is tijdloos. Het ontwerp oogt nooit verouderd. Het retro huis heeft een sterk karakter waardoor het anders is dan het huis in moderne stijl. Dus, wat zijn de belangrijkste kenmerken van een jaren 30-huis? Het gebouw heeft een voorhal, grote woonkamer en keuken op de begane grond. Dan zijn de slaapkamers en badkamers boven. Sommige woningen hebben ook een vrijstaande garage. De buitenkant gebruikt meestal rode baksteen met houten deuren en raamkozijnen.

De kenmerken van een huis uit de jaren 30

Een jaren 30 huis wordt meestal retro-architectuur genoemd. Wat zijn de verschillen tussen retro huizen en moderne huizen? De meest opvallende kenmerken zijn op het voordeur detail en de muur. De buitenkant van het retrohuis maakt gebruik van rode bakstenen of geplaveide stenen. Bovendien zijn de kleur van de kozijnen en de deuren vergelijkbaar. De retro huizen hebben maar één verdieping of twee verdiepingen. De woonkamer grenst aan de keuken op de begane grond. Ze gaven meestal een open haard als verwarmingssysteem. Bovendien bevinden de slaapkamers zich op de bovenverdieping. Het huis uit de jaren 30 ziet er aantrekkelijker uit als je er wat antiek meubilair aan toevoegt.

De kenmerken van de woningbouw uit de jaren 30

De huisstijl uit de jaren 30 is tijdloos. Daarom is dit huis model nog steeds geschikt om in de moderne tijd te bouwen. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een retro-huis, moet u de beste architect en aannemer selecteren. U kunt dus een retro huis hebben met een vleugje moderne architectuur. De jaren dertig woning kenmerkt zich door meerdere aspecten. Ten eerste benadrukt het horizontale lijnen. Bovendien heeft het een eenvoudige kap en dak. Het heeft ook rijke details in metselwerk. Dan gebruikt het retrohuis altijd rode baksteen als muur en houten materiaal voor de deur.